De unde a plecat ideea cu  UN SINGUR SCAUN Si ce avantaje aduce ?

  • In orice afacere este bine sa te diferentiezi. Cu prima locatie pornisem deja la drum cu 2 mari avantaje care ne scoteau deja in evidenta. Tunsul pe par uscat si faptul ca tundem cu tehnici de Hairstyling ( nu pe drept, tipic frizerilor)
  • Pe Busolei cand am deschis,  am dat comanda de 2 scaune,  iar 1 dintre ele a fost oprit in vama timp de 3 saptamani. In tot acest timp am mers cu un singur scaun. Ascultand  opinia clientilor si “cantarind” situatia am decis sa ramanem asa. Chiar daca aceasta decizie ne-a scazut din start incasarile la jumatate. Am ales calitatea si factorul de diferentiere.
  • Marele avantaj este ca nu astepti niciodata, pentru ca functionam doar pe baza de programare cu o precizie de 30 de secunde. Daca ai ajuns la ora stabilita si in 30 de secunde nu esti preluat de catre frizer, te tundem GRATUIT.
  • Am eliminat asteptatul acela insuportabil si randul de asteptare care se formeaza in 90% din frizerii. Cred iti este cunoscuta imaginea cu 2,3 baieti care se uita pe reviste sau stau plictisiti pe telefoane si mai arunca cate o privire suparata spre client si frizer. Deja acolo se creaza o tensiune, frizerul se grabeste, tu te simti grabit de catre frizer.
  • Multi dintre clientii nostri vin aici pentru ca este singura lor ora de relaxare, in care pot discuta despre orice doresc cu frizerul lor sau pur si simplu aleg liniste pe tot parcursul tunsorii. Nu se uita nimeni “in gura ta” sa vada ce discuti tu.

Este ca un club privat pentru domni rafinati. Pentru ceilalti exista restul frizeriilor

Programare Online

Navigand pe internet in cautarea unei frizerii in care sa primesc ceea ce vreau ca si tunsoare( clasic dar in acelasi...

Posted by Andrei Ionut on Friday, 29 July 2016

Am ales Frizeria Bucuresti pentru ca m-am saturat ca in alte parti sa astept mereu desi aveam programari si sa nu fiu...

Posted by Eugen Leonte on Sunday, 29 May 2016

Am cautat o frizerie care să-mi depășească așteptările, dar pana la Frizeria București n-am găsit. De la primul contact...

Posted by Alex Ostafi on Tuesday, 9 August 2016