Tuns pe par UD vs USCAT      IATA ARGUMENTELE :

  • Pare cam exagerat dar stim exact ce inseamna un tuns pe parul ud.In primul rand noi nu mergem pe strada cu parul ud, el trebuie tuns in starea lui naturala, in care il purtam. Plus ca atunci cand este ud, firul este mai lung cu 30%, il usuci si…te trezesti cu el mai scurt decat voiai.
  • Fiind tuns pe ud, cel care tunde nu vede unde ai VARTEJ sau unde iti sta intr-o directie gresita. Il tunde pe ud si cand usuca sa “verifice” o sa constate ca nu se aseaza. Asta te afecteaza pe tine in fiecare dimineata cand te trezesti cu el in toate directile.
  •  Avantajele tunsului pe parul uscat sunt multe. Unul dintre ele este faptul ca ne permite sa tundem prin tehnici de hairstyling ( NU prin taietura pe drept cum fac majoritatea ). Aceste tehnici iti lasa parul sa se aseze natural, nu se mai formeaza linii brute.
  • In timp ce este tuns pe uscat, frizerul il aseaza si verifica mereu cum va arata in forma lui finala iar tu ca si client ai mereu control asupra tunsorii ( nu doar dupa ce te usuca frizerul )
  • Prin taierea firului uscat, lama “sigileaza” varful si il protejeaza si in plus fata de acest aspect parul creste mai lent, asta inseamna ca te vei tunde mai rar ( un dezavantaj pentru frizeriile de rand, care doresc sa tunda cat mai des pentru a incasa cat mai mult ). Ceea ce denota o gandire pe termen scurt.

Mergi la frizerul tau si discutati aceste aspecte, o sa fie o discutie interesanta

Programare Online

Programează-te online!

Completează formularul de mai jos şi un coleg vã va contacta pentru a stabili detaliile.

Salut. Astazi a fost prima data cand am ajuns la aceasta frizerie. Mi-a placut felul si atentia cu care sunt tratati... Posted by Alex Octavian on Tuesday, 26 April 2016

O atmosfera cu totul deosebita. Am venit pentru o schimbare de look si nu am regretat. Cu toate ca am ajuns ceva mai...

Posted by Calin Cristian Chirila on Tuesday, 3 May 2016

De cand pui piciorul in locatie pana pleci te simti ca si cand tu esti cel mai important client pentru ei. Recomand.

Posted by Florin Alexandru Dinca on Sunday, 15 May 2016