Pentru Programari acceseaza CONTACT programari@FrizeriaBucuresti.ro

De unde a plecat ideea cu  UN SINGUR SCAUN Si ce avantaje aduce ?

  • In orice afacere este bine sa te diferentiezi. Cu prima locatie pornisem deja la drum cu 2 mari avantaje care ne scoteau deja in evidenta. Tunsul pe par uscat si faptul ca tundem cu tehnici de Hairstyling ( nu pe drept, tipic frizerilor)
  • Pe Busolei cand am deschis,  am dat comanda de 2 scaune,  iar 1 dintre ele a fost oprit in vama timp de 3 saptamani. In tot acest timp am mers cu un singur scaun. Ascultand  opinia clientilor si “cantarind” situatia am decis sa ramanem asa. Chiar daca aceasta decizie ne-a scazut din start incasarile la jumatate. Am ales calitatea si factorul de diferentiere.
  • Marele avantaj este ca nu astepti niciodata, pentru ca functionam doar pe baza de programare cu o precizie de 30 de secunde. Daca ai ajuns la ora stabilita si in 30 de secunde nu esti preluat de catre frizer, te tundem GRATUIT.
  • Am eliminat asteptatul acela insuportabil si randul de asteptare care se formeaza in 90% din frizerii. Cred iti este cunoscuta imaginea cu 2,3 baieti care se uita pe reviste sau stau plictisiti pe telefoane si mai arunca cate o privire suparata spre client si frizer. Deja acolo se creaza o tensiune, frizerul se grabeste, tu te simti grabit de catre frizer.
  • Multi dintre clientii nostri vin aici pentru ca este singura lor ora de relaxare, in care pot discuta despre orice doresc cu frizerul lor sau pur si simplu aleg liniste pe tot parcursul tunsorii. Nu se uita nimeni “in gura ta” sa vada ce discuti tu.

Este ca un club privat pentru domni rafinati. Pentru ceilalti exista restul frizeriilor

Call Now Button